Emmi-Pet harjan käyttöohjeet

emmi1

Emmi-Pet Käyttöohje

Kiitos kun valitsit hampaiden puhdistukseen ja suun hygieniaan eläimille tarkoitetun ultraäänilaitteemme. Lue käyttöohjeet huolellisesti ja kokonaan saavuttaaksesi parhaan mahdollisen tuloksen lemmikillesi.

 

Tuotesetti sisältää:

Emmi-Pet käsiosa HT, Emmi-Pet 100-240A latausosa, Emmi-pet A1/A2 ultraääni harjaosat, Emmi-pet ZA ultraääni hammastahna eläimille 75 ml

emmipetpakkaushammastahna

Tärkeää latauksesta – käyttöaika

Tarkista, että käsiosa on aina suljettu (off) latauksen aikana, muuten laite ei lataudu lainkaan. Älä koskaan aseta laitetta latausasemaan päälle kytkettynä (on). Pidä harjaosa kiinnitettynä latauksen aikana. Ennen ensimmäistä käyttöä, tulee laitetta ladata 24h. Jos käytät laitetta joka päivä noin 10 min ajan, riittää akussa virtaa noin 10 päiväksi. Tämän jälkeen tulee laitetta ladata jälleen 24h ennen käyttöä.

 

ENSIMMÄINEN KÄYTTÖKERTAblogi2

1. Sijoita ja poista harjaosa käsiosaan aina pystysuorassa. Tämä estää kontaktipintojen vaurioitumisen.

2. Liitä latausosa verkkovirtaan, laita laite latausosaan ja lataa 24h

 

TÄRKEÄ TURVALLISUUSASIA

Emmi Ultrasonic GmbH:n ultraäänilaite edustaa uusinta ja tehokkainta tapaa puhdistaa hampaita ja ylläpitää hyvää suuhygieniaa niin ihmisillä kuin lemmikeillä. Ole hyvä ja lue käyttöohjeet sekä setin mukana tulleet turvallisuustiedotteet aina huolellisesti ja kokonaan. Välttyäksesi joutumasta kosketuksiin sähkön kanssa, huomioithan seuraavaa:

1. Aseta latausosa aina sellaiseen paikkaan missä se ei voi pudota esimerkiksi

käsienpesualtaaseen tai kylpyammeeseen.blogi3

2. Käytä latausosaa aina kuivalla pinnalla ja kuivissa olosuhteissa.

3. Jos latausosa joutuu veden varaan, älä koske siihen. Poista laite verkkovirrasta välittömästi.

4. Älä koskaan käytä latausasemaa kylpyammeessa.

 

LED näyttö

1. Laite on paikoillaan latausasemassa (kytkin off), – LED valo on punainen, vaikka akku olisi täynnä.

2. Laite suljettuna (off), – ei LED valoa

3. Laite on kytketty päälle (on), harjaosa on paikoilleen kiinnitettynä ja laite toimii normaalisti – LED valo palaa vihreänä.

4. Laite on kytketty päälle (on) ja tarvitsee latausta – LED valo vilkkuu punaisena. TÄRKEÄÄ – laite ei lataudu ilman harjaosaa.

 

Käyttötarkoitus

Välttääksesi vahingot, tulipalon, sähköiskun tai loukkaantumisen, noudata seuraavia ohjeita: Käytä tätä tuotetta ainoastaan tässä ohjeessa kuvattuun tarkoitukseen. Tämä tarkoittaa sitä, että käytät laitetta ainoastaan hampaiden puhdistukseen ja suun hygieniaan lemmikeillä ja yhdessä sellaisten laitteiden ja osien kanssa mitä Emmi Ultrasonic suosittelee. Muunlainen käyttö ei ole suositeltavaa, eikä ole Emmi Ultrasonic GmbH:n vastuulla, eikä näin ollen kuulu takuun piiriin. Asianmukaiseen käyttöön sisältyy myös kaikki tässä ohjekirjassa esiintyvät merkinnät. Nämä on korostettu symbolilla blogi4 ja turvallinen käyttö edellyttää asianmukaista kuljetusta, varastointia, säilytystä ja käyttöä sekä huoltoa. Toistuvat BGV A3 mukaiset testaukset ovat suositeltavia. Laite tulee sijoittaa siten, että sähköpistokkeeseen on vapaa pääsy.

 

Soveltumaton käyttötarkoitus

Mikäli tuotetta käytetään muulla kuin edellä kuvatulla tavalla, saattaa se olla haitallista terveydelle. Myös aineellisia vahinkoja saattaa esiintyä. Emmi Ultrasonic GmbH ei vastaa mahdollisesta väärinkäytöstä aiheutuneita vaurioita.

  • Tämä laite on tarkoitettu hampaiden puhdistukseen ja suun hygieniaan ja voidaan käyttää ainoastaan laitteeseen merkityssä verkkovirrassa. (Merkintä laturin pohjassa).blogi5
  • Älä käytä syttyviä tai voimakkaita kemikaaleja, happoja, emäksiä, jne. laitteen puhdistukseen.
  • Mikäli laite on vaurioitunut kuljetuksen aikana, älä kytke latausasemaa virtalähteeseen.
  • Laitetta saa käyttää vain sisätiloissa, huoneen lämpötilassa

 

Tutustuta lemmikkisi suun terveyden ja hampaiden puhdistamiseen tarkoitettuun Emmi-Pet ultraäänilaitteeseen

• Ota ultraäänihammastahnaa noin 1 cm kokoinen nokare sormelle ja anna lemmikin haistaa ja maistaa sitä.

• Kytke laite päälle ja näytä sitä lemmikillesi. Kostuta harjaosa vedellä, lisää hammastahnaa harjalle ja vie se lempeästi lemmikin suuhun.

• Pidä harjaa paikallaan hampaan pinnalla ja juttele lemmikillesi rauhallisesti. Nosta huulia kevyesti ja siirrä harjaa hampaasta toiseen. Harjalla ei harjata eikä sitä saa painaa voimakkaasti, kevyt kosketus riittää. Lisää hammastahnaa välillä. Käy kaikki hammaspinnat läpi ulko- ja sisäpuolelta.

• Hammasharjalla voidaan hoitaa useampi hammas samalla kertaa riippuen harjan ja hampaiden koosta. Yhden hammaspinnan hoitoaika on 10 sekuntia. Älä harjaa puhdistuksen aikana. Ultraääni tuottaa hammastahnan avulla mikroskooppisia kuplia jotka puhdistavat tehokkaasti hampaat ilman hankausta.

• Pidä ultraääni kytkettynä ja huuhtele harja käytön jälkeen lämpimällä juoksevalla vedellä. Huuhdeltuasi harjan, sulje laite. Ultraäänellä on steriloiva vaikutus, joten harja on desinfioitu käytön jälkeen. Nyt laite voidaan laittaa paikoilleen latausasemaan. Tämä ei vahingoita akkua.

blogi6

Päivittäinen käyttö

On suositeltavaa käyttää Emmi-Pet laitetta hampaiden puhdistukseen ja suun hygieniaan säännöllisesti. Tämä tarkoittaa 1-3 kerta viikossa. Hampaiden puhdistuksen kokonaisaika tulisi olla 3-5 minuuttia. Tulehdustiloissa tai erittäin runsaissa plakkikertymissä suositellaan pidempää hoitoaikaa.

 

Mikrokuplien tuottaminen ultraäänihammasharjalla

Lemmikeille tarkoitettu mikrokuplia tuottava ultraääniammastahna on erityisesti kehitetty käytettäväksi Emmi-Pet ultraääni hammasharjan kanssa. Yhdessä hammastahna ja ultraääni puhdistavat lempeästi lemmikkisi hampaat ilman harjaamista. On erittäin tärkeää käyttää ultraäänellä mikrokuplia tuottavaa hammastahnaa, jotta Emmi-Pet ultraäänihammasharja toimii oikein. Jos muuta hammastahnaa käytetään, kuplia ei muodostu. Ultraäänihammasharja tuottaa ultraäänihammastahnalla 3,5 miljoonaa mikrokuplaa per mm³ . Kuplien muodostuminen tuottaa valtavan puhdistusvoiman, jolla epäpuhtaudet peseytyvät pois hampaiden pinnalta. Tämä kaikki tapahtuu lemmikkisi huomaamatta

blogi7

Akuutti tulehdus ja parodontiitti

Jos lemmikkisi kärsii akuutista ongelmasta, käytä harjaa ensin hampaan pinnalla ja sen jälkeen myös ikenissä. Jos mahdollista, pidä harjaa paikoillaan yhtäjaksoisesti 30-60 sekuntia kerrallaan, saavuttaaksesi nopean ja tehokaan elpymisen. On täysin turvallista käyttää harjaa yhtäjaksoisesti pitkiäkin aikoja.

Vältä pahanhajuinen hengitys

Koska Emmi-Pet ultraäänilaite tuhoaa bakteereja myös ientaskuista, voidaan säännöllisellä käytöllä ehkäistä bakteeritoiminnasta johtuvaa pahanhajuista hengitystä. Puhdistuksen vaikutus kestää noin 12 tuntia kerrallaan.

Kuinka Emmi-Pet ultraääni toimii

Ultraäänellä tehty suun puhdistus on erittäin tehokasta teknologiaa kotikäyttöön. Emmi-Pet ei toimi kuten klassiset, käsikäyttöiset tai sähkökäyttöiset hammasharjat, joiden käyttö perustuu mekaaniseen hankaamiseen. Emmi-Pet käyttää modernia ultraääni teknologiaa. Emmi-Pet ei käytä kitkaan perustuvia hankaavia aineita, kuten tähänastisetemmident tuotteet tekevät. Ultraääni puhdistaa hampaat lempeästi ja suojaa näin lemmikkisi hampaita. Emmi-Pet ultraääni on täysin vaaratonta kaikenikäisille ihmisille ja eläimille. On tieteellisesti todistettu, että ultraääni jota käytetään jopa 50 Watin voimalla, on vaaratonta sekä ihmisille että eläimille.

Emmi-Pet ultraääni toimii vain 0,2Watin voimalla. Ultraäänen teho ja turvallisuus on tutkittu ja todistettu useiden hammaslääkäreiden toimesta. Hampaiden puhdistusta ultraäänellä on tehty useiden vuosien ajan ilman minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Harjaosaan asennettu Patentoitu mikrosiru tuottaa Miljoonia ultraääniaaltoja minuutissa.

Ultraääni etenee harjasosassa, jokaista yksittäistä harjakuitua pitkin ja tuottaa hammastahnasta miljoonia mikrokuplia. Nämä erittäin pienet kuplat pystyvät tunkeutumaan pienimpiinkin koloihin ja ientaskuihin sekä hammasväleihin. Epäpuhtaudet kuten ruoantähteet, bakteerit ja plakki, voidaan tehokkaasti poistaa kuplamuodostuksen avulla.

Emmi-Pet puhdistaa myös sieltä minne harjakset tai hammaslanka ei ylety. Emmi-Pet ultraääni poistaa bakteereja ikenissä jopa 12 mm syvyyteen saakka. Emmi-Pet on ultraäänilaite hampaiden puhdistukseen ja suun hygieniaan eläimille. Emmi-Pet on kehitetty ihmisille suunnitellusta Emmi-Dental professionalista, joka lanseerattiin jo vuonna 2009 ja on satojen tuhansien kotitalouksien käytössä ympäri maailmaa. Emmi-Pet puhdistaa myös sieltä minne harjaosa ei ylety. Emmi-Pet tuhoaa bakteereja ikenissä jopa 12 mm syvyyteen asti ja ylettyy näin myös ientaskuihin.

Emmi-Pet ZA Ultrasonic hammastahna eläimillehammastahna

Emmi-Pet ZA – Ultrasonic hamastahna on erityisesti kehitetty lemmikkien tarpeisiin.

harjaspaatEmmi-Pet A1/A2 Ultrasonic harjaosat

Iso harja isoille koirille, hevosille ja muille isoille eläimille. Pieni harja pienille koirille, kissoille ja muille pienille eläimille. Hygieniasyistä ei ole hyvä käyttää samaa harjaa eri eläimille. Ultraääniharjasosan suositeltu vaihtoväli on 3 kk. Ultraääni heikentää tässä ajassa harjasosan ja ultraäänen teho ja samalla puhdistuksen lopputulos heikkenee.

Akun käyttö ja hävitys

Akku on sijoitettu vesitiiviisti käsiosaan. Puhdistuksen jälkeen käsiosan voi asettaa takaisin latausasemaan tai käyttää täyteen ladattuna noin 10 päivää ilman latausta. Jos käyttöön kulutettu aika on enemmän kuin 10 minuuttia, akun lataus tulee ajankohtaiseksi aiemmin. On erittäin tärkeää, että Akkua ei saa päästää tyhjenemään kokonaan. Kun lähestytään kriittistä virrantilaa, LED ei enää pala vihreänä vaan alkaa vilkkumaan punaista valoa. Tällöin tulee laitetta ladata taas vähintään 24 tuntia. Laitteessa on ympäristöystävällinen Ni-MH akku. Hävitys suoritettava asianmukaisesti kierrättämällä, ei talousjätteiden mukana.

TAKUU

Tälle laitteelle myönnetään kahden vuoden takuu ostopäivästä. Takuuaikana vioittuneet laitteet joko korjataan tai vaihdetaan uuteen ilman kustannuksia. Lain sallimissa rajoissa muita korvauksia ei makseta. Takuu ei koske kolmannen osapuolen aiheuttamista tapahtumista tai käytöstä jota Emmi-Ultrasonicin kanssa ei ole erikseen kirjallisesti sovittu. Väärinkäytöstä johtuvaa laitteen vioittumista ei lasketa takuun piiriin. Toimitusvaikeuksien sattuessa takuuaikaa ei pidennetä. Emmi Ultrasonic GmbH pidättää oikeuden laskuttaa sellaisista kuluista jotka johtuvat laitteen vääränlaisesta asennuksesta tai käytöstä. Tehdessäsi ilmoitusta takuuseen kuuluvasta laiteviasta, liitäthän mukaan ostokuitin, josta selviää ostopäivämäärä. Nopeaa käsittelyä varten, lähetäthän meille laitteen, kopion laskusta ja lyhyen selityksen viasta. Viallisen tuotteen palauttaja vastaa lähetyskuluista itse. Postiennakolla toimitettuja tuotteita ei käsitellä. Kiitämme yhteistyöstä ja ymmärryksestä.

Emmi Ultrasonic GmbH

Gerauer Str. 34, D-64546 Mörfelden-Walldorf Tel.: +49 (0) 6105 – 40 67 94

www.emmi-club.de

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *