Emmi-Pet iltapäivä Kirkkonummella 1.8.17

Teimme jälleen Emmi-Pet hoitoja Kirkkonummella, Volsissa. Hoidimme koirat kotioloissa, joka on koiralle stressitön ja kotoisa paikka. Emmi-Pet ultraäänilaite on kotihoitolaite, jonka kuka vain voi ostaa omaan käyttöön. Jos haluat itsellesi oman Emmi-Pet laitteen, voit laittaa viestiä osoitteeseen laura@tarando.fi tai soittaa puh. 044 980 3731 / Laura. Opastan laitteen käyttöön!

  • Emmi-Pet aloituspakkaus maksaa 199,90 € (sis. alv 24 %) ja se sisältää:
  • Emmi-Pet ultraäänihammasharja
  • Lataustelakka
  • Mikrokuplahammastahna 75 ml
  • 1 iso harjaspää ja 1 pieni harjaspää

 

Aurinkoinen ja lämmin iltapäivä muuttui pikkuhiljaa harmaammaksi. Onneksi olimme valmiita, ennenkuin sade alkoi. Koirien omistajat saivat nauttia terassilla kahvista, pullasta ja mukavasta herrasmiesseurasta sillä aikaa kun koiran hampaat puhdistettiin sisällä.

 

Iltapäivän ensimmäinen asiakas oli 5v englanninspringerspanieli Alta, joka valloitti meidät reippaalla olemuksella, söpöllä ulkomuodolla ja ihastuttavalla luonteella.

Suu ennen Emmi-Pet ultraääntä:

Tulokset Emmi-Pet ultraäänen jälkeen:

Meitä kävi myös ihastuttamassa 9-vuotias Kiinanharjakoira Keke.
 

Keke sai puhtaamman suun ja suun hoitoa jatketaan kotona Hexagelillä 5-7 päivän ajan. Hexagel on puhdistava klooriheksidiinigeeli, joka auttaa kontrolloimaan bakteerikantaa. Hexagel on apteekkituote ja sen saa ilman reseptiä. Hintakaan ei ole päätä huimaava (n. 15 €).

Jos tuot Kirkkonummella koirasi Emmi-Pet hoitoon meille (Tarando), niin voit ottaa myös lapsesi mukaan. Tekemistä riittää 😉

Lauran koira Tara odotteli taas kiltisti puutarhassa:

Seuraavan kerran teemme Emmi-Pet hoitoja Kirkkonummella tiistai-iltapäivällä 15.8.17. Jos haluat tuoda koirasi hampaiden puhdistukseen, laita mailia osoitteeseen laura@tarando.fi tai soita puh. 044 980 3731 / Laura

Ystävällisin terveisin,

Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *