Moni lemmikki kärsii suun ja hampaiden yleisistä ongelmista, kuten hammaskivestä sekä ientulehduksesta. Ongelmien ehkäisy ja hoito on kuitenkin tärkeää, sillä suun kunnolla on suuri merkitys lemmikkisi kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille sekä terveydelle. Erityisen tärkeää hyvä hammashygienia on muun muassa sydänpotilailla ja diabeetikoilla, joilla hoitamaton suutulehdus voi nopeuttaa sairauden etenemistä ja hankaloittaa sokeritasapainon löytymistä.

Suun kotihoito ja siihen opettelu tulee aloittaa jo pennulla. Aikuisella tai vanhuksellakaan se ei ole myöhäistä. Koiralla hampaiden harjaus tulee aloittaa silloin kun hampaat ovat hyvässä kunnossa, koska tulehtuneet ikenet ovat arat ja vuotavat helposti verta. Keski-ikäisellä ja vanhalla eläimellä hampaiden harjaus on hyvä aloittaa sen jälkeen kun suu on tarkastettu ja puhdistettu eläinlääkärin toimesta.

Ultraäänellä tehty suun puhdistus on erittäin tehokasta teknologiaa kotikäyttöön. Emmi-Pet ei toimi kuten klassiset, käsikäyttöiset tai sähkökäyttöiset hammasharjat, joiden käyttö perustuu mekaaniseen hankaamiseen. Emmi-Pet käyttää modernia ultraääniteknologiaa.

Osta tästä koirallesi Emmi-Pet ultraäänihammasharja

temppu1 temppu2

 

 

 

 

 

 

Temppu -pomeranianin hampaat on puhdistettu ultraäänellä, jonka jälkeen pehmennyt hammaskivi on poistettu siihen tarkoitetulla instrumentilla, Emmi-Pet hoidon aikana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultraäänellä tehty suun puhdistus on erittäin tehokasta teknologiaa kotikäyttöön. Emmi-Pet ei toimi kuten klassiset, käsikäyttöiset tai sähkökäyttöiset hammasharjat, joiden käyttö perustuu mekaaniseen hankaamiseen. Emmi-Pet käyttää modernia ultraääni teknologiaa. Emmi-Pet ei käytä kitkaan perustuvia hankaavia aineita, kuten tähänastiset tuotteet tekevät. Ultraääni puhdistaa hampaat lempeästi ja suojaa näin lemmikkisi hampaita. Emmi-Pet ultraääni on täysin vaaratonta kaikenikäisille ihmisille ja eläimille. On tieteellisesti todistettu, että ultraääni jota käytetään jopa 50 Watin voimalla, on vaaratonta sekä ihmisille että eläimille.

Ultraäänen teho ja turvallisuus on tutkittu ja todistettu useiden hammaslääkäreiden toimesta. Hampaiden puhdistusta ultraäänellä on tehty useiden vuosien ajan ilman minkäänlaisia sivuvaikutuksia. Emmi-Petin Ultraääni etenee jokaista yksittäistä harjakuitua pitkin koiran suuhun ja tuottaa hammastahnasta miljoonia nanokuplia. Nämä erittäin pienet kuplat pystyvät tunkeutumaan pienimpiinkin koloihin ja ientaskuihin sekä hammasväleihin. Epäpuhtaudet kuten ruoantähteet, bakteerit ja plakki, voidaan tehokkaasti poistaa kuplamuodostuksen avulla. Emmi-Pet puhdistaa myös sieltä minne harjakset tai hammaslanka ei ylety. Emmi-Pet on ultraäänilaite hampaiden puhdistukseen ja suun hygieniaan eläimille.

Emmi-Pet puhdistaa myös sieltä minne harjaosa ei ylety.

 

Emmi-Pet – tuotteet ovat tarkoitettu nimenomaan ennaltaehkäisyyn eläinten hammashoidossa.

Tuotteiden säännöllisellä käytöllä ennaltaehkäistään mm. plakin ja hammaskiven muodostumista, ientulehdusta sekä parodontiittia.

Vaikka hampaita puhdistetaan Emmi-Petillä säännöllisesti, plakkia ja hammaskiveä voi kertyä ikenien alle ja hampaiden väleihin. Siksi koiran hampaat tulisi säännöllisesti tarkastuttaa eläinlääkärissä ja tarvittaessa tehdä hammaskivenpoisto. Hammaskivenpoisto ja suun tarkastus eläinlääkärillä tehdään aina yleisanestesiassa eli nukutuksessa.

 

Osta tästä koirallesi Emmi-Pet