emmipet_1
emmipetpakkauslaurahoitaa2aatuemmipethammastahnaharjaspäätemmi_kultsipalkinto1

Emmi®-Pet ultraäänihammasharja ALOITUSPAKKAUS

199,90 

Emmi®-Pet ultraäänihammasharja lemmikin suun puhdistamiseen. Laite toimii täysin ilman liikettä, tärinää tai ääntä.

Emmi®-Pet aloituspakkaus sisältää:

 • ultraäänihammasharjan
 • lataustelakka
 • 1 pieni harjaspää
 • 1 iso harjaspää
 • ultraäänihammastahna 75 ml

Pieni harjaspää soveltuu pienille koirille ja kissoille, iso harjaspää isoille koirille ja hevosille.

Tuote on tilaustuote, jonka toimitusaika on n. 2 viikkoa.

Avainsana tuotteelle

Tuotekuvaus

Emmi®-Pet tuottaa ultraääniä patentoidun ultraäänimikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle. Tämä siru luo jopa 96 miljoonaan ultraääni-impulssia minuutissa ja lähettää ne harjasten kautta suuhun. Puhdistuksessa ultraääni tarvitsee Emmi®-Pet nano-kupla hammastahnan välittäjäaineeksi toimiakseen. Ultraääni-impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia.

Emmi®-Pet ultraääniharjauksen vaikutus koirille on yksilöllistä. Toisilla koirilla teho näkyy jo ensimmäisillä käyttökerroilla ja taas toisilla koirilla se vaatii säännöllistä pidempiaikaista käyttöä, jotta hammaskivi pehmenee. Suositeltavaa olisi säännöllisen käytön yhteydessä rapsutella pehmentynyttä hammaskiveä. Myös kovien puruluiden syönti auttaa pehmenneen hammaskiven irtoamiseen.

Emmi®-Pet Ultraäänilaite on tarkoitettu hammaskiven, ientulehduksien, plakin ja suun sairauksien ennaltaehkäisyyn. Emmi®-Pet Ultraääni nimenomaan ennaltaehkäisee parodontiittiä ja ientulehdusta – se ei tarkoita, että ultraäänihammasharja hoitaa sitä lääketieteellisesti.

Eläinlääkärit hoitavat parodontiittiä ja tulehdustiloja. Monesti parodontiitti ei näy päällepäin, vaan diagnoosi vaatii ientaskumittauksen ja röntgentutkimuksen nukutuksessa.

 Ultraäänihammasharjaa suositellaan käytettäväksi koirilla kaksi kertaa viikossa.

 

Ultraäänihammasharjan käyttöohjeet

Ultraäänihammastahnan ainesosat: Water, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Disodium Pyrophosphate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Sodium Saccharin, Sodium Methylparaben, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Tetrapotassium Pyrophosphate, Xanthan Gum, Aroma.

Emmi®-Pet on tutkitusti tehokas:

Emmi®-Pet on Saksan Kennellitoon suosittelema. Emmi®-Pet on myös luokiteltu heinäkuussa 2016 tieteelliseksi ja eläinsuojelua ja hyvinvointia edistäväksi tuotteeksi ja sille on myönnetty virallinen sertifikaatti eläinten hyvinvoinnin edistämisestä. Sertifikaatin on myöntänyt Itävallan Wienin eläinlääketieteellinen yliopisto on eläinsuojeluun ja eläintenpitoon erikoistunut osasto (FTT). Lausunto löytyy osoitteesta www.tierschutzkonform.at.

​Emmi® Ultrasonic Ultraäänihammasharjat ovat kliinisesti tutkittu ja tuotteet ovat saaneet palkintoja. Emmi® Ultrasonic GmbH on vastaanottanut mm. palkinnon Leading Innovators in Dental Cleaning Tehchonolgy 2019. Palkinnon myöntänyt Global health & pharma. Palkinto myönnettiin tuoteryhmille Emmi®-Dent, Emmi®-Pet ja Emmi®-Skin.

 

Miten ultraäänihammasharja toimii?

Ultraäänihammasharjan harjaosaan asennettu patentoitu mikrosiru tuottaa miljoonia ultraääniaaltoja minuutissa. Ultraääni etenee harjasosassa, jokaista yksittäistä harjakuitua pitkin ja tuottaa hammastahnasta miljoonia mikrokuplia. Nämä erittäin pienet kuplat pystyvät tunkeutumaan pienimpiinkin koloihin ja ientaskuihin sekä hammasväleihin. Epäpuhtaudet kuten ruoantähteet, bakteerit ja plakki voidaan tehokkaasti poistaa kuplamuodostuksen avulla. Emmi®-Pet Ultraäänihammasharja puhdistaa myös sieltä minne harjakset  ei ylety. Emmi®-Pet Ultraäänihammasharja poistaa bakteereja ikenissä jopa 12 mm syvyyteen saakka.

 Puhdistus tapahtuu tehokkaasti mutta lempeästi ilman liikettä ja hiomista. Harjalla ei harjata, vaan harjaa pidetään paikoillaan 5-10 sekuntia puhdistettavassa kohdassa, jonka jälkeen siirrytään seuraavaan kohtaan. Emmi®- Pet Ultraäänihammasharjan kanssa on kehitetty käytettäväksi erityinen ultraäänihammastahna.

 • Jopa 96 miljoonaa ultraääni-impulssia
 • Ultraääni poistaa värjäymiä ja plakkia hampaista ja palauttaa hampaiden normaalin värin
 • Tuhoaa bakteereja ja mikrobeja
 • Ei liikettä, tärinää tai ääntä
 • Auttaa pahanhajuiseen hengitykseen
 • Poistaa hammaskiveä ja ennaltaehkäisee sen muodostumista

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio “Emmi®-Pet ultraäänihammasharja ALOITUSPAKKAUS”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *