Lokakuussa tapahtuu

Lokakuussa menen käymään Etelä-Suomessa, ja samalla on tarkoitus pitää kaksi koirien hampaidenpuhdistus -päivää. Ajat varataan yllättävän nopeasti, joten jos asut Tammisaaren tai Nokian lähistöllä ja koirasi kaipaa hampaiden puhdistusta, kannattaa varata aika jo nyt 🙂

Huom. koirien hampaiden puhdistuksessa käytän nykyään Mira-Pet ultraäänihammasharjaa, joka on mielestäni tehokkaampi kuin Emmi-Pet, ja se puhdistaa myös hampaiden sisäpinnat!

Voit varata ajan mailaamalla/tekstaamalla/soittamalla:

laura@tarando.fi

puh. 044 980 3731 / Laura

Perjantaina 19.10.18 olemme Tammisaaren Eläinkulmassa klo. 10.00-18.00

Maanantaina 22.10.18 olemme Nokialla, Nokian Lahja & Kennelissä klo. 9.30-17.30

 

 

Mira-Pet hoito koiralle (Entinen ”Emmi-Pet hoito”)

Yksi hoitokerta maksaa 50 € / koira. Hoitoon varataan aikaa 60 min.

Mira-Pet hoito aloitetaan aina ensin tarkistamalla suun kunto, eli voimmeko hoitaa koiran suun vai ohjaammeko koiran suoraan eläinlääkärille. Jos toteamme että suussa ei ole heiluvia hampaita eikä vakavia muutoksia (lohjenneita hampaita, pitkälle edennyttä parodontiittia tms.) niin voimme suorittaa Mira-Pet hoidon. Hoito aloitetaan käymällä koiran suu ja kaikki hampaat huolellisesti läpi pitämällä Mira-Pet hammasharjaa 10-60 sekuntia hoidettavan hampaan kohdalla. Tämä toistetaan, kunnes hammaskivi on pehmennyt niin paljon, että se irtoaa helposti instrumentin avulla. Omistajaa suositellaan jatkamaan koiran suun terveyden ylläpitämistä ja suun ongelmien ennaltaehkäisyä kotona omalla Mira-Pet laitteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *