Tarandon alku

Tervetuloa Tarandon sivuille. Tässä artikkelissa kerron itsestäni hieman ja siitä, miten syntyi Tarando.

Olen nuori (vm -89) nainen ja olen muuttanut kotiseudultani Kirkkonummelta Tunturi-Lappiin, Leville. Olen ollut koirien ja hevosten parissa koko elämäni. Hevoset veivät minut Sveitsiin töihin v. 2012. Asuin pienessä kylässä vuorilla nimeltä Marsens. Kiertelimme hevosten kanssa ympäri eurooppaa esteratsastuskilpailuissa. Pomoni hyppäsi kilpailuissa ja minä olin muuten kokonaan vastuussa hevosista, niiden hyvinvoinnista, hoidosta, ruokinnasta yms. Ratsastin myös paljon, 3-8 hevosta päivässä. Vietimme aina alkutalvesta monta viikkoa Espanjan auringon alla. Muutin takaisin Suomeen kesällä 2016.

espanja

Oliva Nova, Espanja, lokakuu 2015

Mukana reissussa minulla on aina ollut rakas koirani Tara. Tara on sekarotuinen narttu (Pitbull/Rottweiler) ja hän tuli minulle 10-viikkoisena pentuna. Siitä lähtien hän on aina ollut kanssani, ja yhdessä olemme matkustaneet enemmän kuin perus suomalainen ihminen. Vaikka ihmiset usein kysyvät, onko Tara pentu (Taralla on hyvin pentumainen ulkonäkö ja eloisuus), harmaa karva nenän ympärillä paljastaa että ikää on jo kertynyt (Tara on syntynyt v. 2008).

tarajalaura

Kotona Marsensissa, Sveitsissä loppukesästä 2015

Tulimme Taran kanssa kotiin Suomeen kesällä 2016 ja ensimmäiset pari kuukautta otimme ihan rennosti, lomaillen, mökkeillen ja urheillen. Syksyllä aloitin koulun (Suomen Liikemiesten Kauppaopisto). Olin perustanut itselleni jo kesällä toiminimen, jonka nimeksi keksin Tarando. Kuulin syksyllä uudesta, innovatiivisestä tuotteesta, nimittäin ultraäänihammasharjasta. Vanha hevostuttuni oli lanseerannut tämän tuotteen Suomeen, ja olin häneen yhteydessä koska halusin kuulla lisää.

Tuote kuulosti huipputuotteelta, ja kävin heti Emmi-Pet suuhygieniakoulutuksen. Osallistuin myös Emmi-Pet päivälle, joka järjestettiin Jyväskylässä. Tuona päivänä pääsin heti tositoimiin, ja puhdistin monelta erilaiselta koiralta hampaat plakista ja hammaskivestä Emmi-Pet laitteella. Huikeata että maailma kehittyy ja keksitään välineitä, joilla koiran suun saa niin puhtaaksi ilman nukutusta tai rauhotusta.

laurahoitaa2

Emmi-Pet hoitoa tekemässä Jyväskylässä, syyskuu 2016

 

 

Terveisin,

Laura Palmu

laura@tarando.fi

puh. +35844 980 3731

verbier

Laura ja Tara, Verbier 2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *