”Emmi-Pet hoito”

Yksi hoitokerta maksaa 55 € / koira.  Hoitoon varataan aikaa max. 60 min. Koiraa ei rauhoiteta / nukuteta.

Emmi-Pet hoito sisältää:

 suun kunnon tarkistus/arviointi

hampaiden ja ikenien tehopuhdistus ultraäänihammasharjalla

hammaskiven poisto

 

Hoito aloitetaan aina tarkistamalla suun kunto, eli voimmeko hoitaa koiran suun vai ohjaammeko koiran suoraan eläinlääkärille. Jos toteamme että suussa ei ole heiluvia hampaita eikä vakavia muutoksia (lohjenneita hampaita, pitkälle edennyttä parodontiittia tms.) niin voimme suorittaa Emmi-Pet hoidon. Hoito aloitetaan käymällä koiran suu ja kaikki hampaat huolellisesti läpi pitämällä Emmi-Pet hammasharjaa 10-60 sekuntia hoidettavan hampaan kohdalla. Tämä toistetaan, kunnes hammaskivi on pehmennyt niin paljon, että se irtoaa helposti instrumentin avulla. Omistajaa suositellaan jatkamaan koiran suun terveyden ylläpitämistä ja suun ongelmien ennaltaehkäisyä kotona omalla Emmi-Pet laitteella.

Teen Emmi-Pet hoitoja lähinnä Emmi-Pet päivien aikana eri paikkakunnilla sovittuina päivinä. Käyn säännöllisesti mm. Kittilässä, Kirkkonummella ja Tammisaaressa. Laitan aina Tarandon Facebook-sivulle tietoa, missä päin teen Emmi-Pet hoitoja.  Voin tulla mihin päin tahansa Suomea tekemään Emmi-Pet hoitoja, jos on vähintään 8 koira-asiakasta samana päivänä. Kokoa siis tuttavaporukkasi koirat kasaan ja hoidetaan koirien suut puhtaiksi! Kysy kimppatarjousta 🙂 Teen myös kotikäyntejä tunturi-Lapissa, Levin alueella.

Kysy lisää laura@tarando.fi tai 044 9803731 / Laura

 

 

 

 

Emmi-Pet hoito ei ole sama kuin eläinlääkärin suorittama hammaskiven poisto. Hammaskiveä ei voida poistaa 100 prosenttisesti lemmikin ollessa hereillä. Hoito sopii lemmikeille, joilla on vain lievästi tai kohtalaisesti hammaskiveä. Hampaiden ja suun tulee olla plakkia ja hammaskiveä lukuun ottamatta terve. Hoito ei paranna reikiä, ientulehdusta tai kiinnityskudoksen tulehdustilaa (parodontiitti).

Parodontiitti ei näy päällepäin, vaan diagnoosi vaatii aina eläinlääkärin suorittaman ientaskumittauksen ja röntgentutkimuksen nukutuksessa. On tärkeää, että annat eläinlääkärin tarkistaa lemmikkisi suun säännöllisesti.

Hoitoa ei voida suorittaa, jos lemmikki on hyvin arka tai mahdollisesti aggressiivinen. Mikäli eläin ahdistuu liikaa hoidon aikana, hoito voidaan keskeyttää ennen hoitoajan päättymistä.

 

temppu1 temppu2

Pomeranian Temppu ennen hoitoa ja hoidon jälkeen.

laurahoitaa2     

Tarandon Emmi-Pet hoidot tekee Laura (kuvissa). Lauralla on vahva kokemus erilaisten koirien käsittelystä, ja hän on käynyt Emmi-Pet koulutuksen (syyskuussa 2016) ja hoitanut tähän asti useita satoja koiria. Lauran vahvuus saada myös hankalammat tapaukset hoidettua.

 

 

 

 

Olemme järjestäneet eläintarvikeliikkeissä ympäri suomea ”Emmi-Pet päiviä”, joissa olemme tehneet lemmikkien suun puhdistuksen käyttämällä Emmi-Pet ultraäänihammasharjaa. Emmi-Pet harjan ansiosta lemmikin hammaskiven sekä muiden epäpuhtauksien poisto onnistuu helposti sekä ilman haitallisia nukutus- tai rauhoittavaa lääkitystä. Lemmikkien omistajat tulevat liikkeeseen ennalta sovittuna päivänä sovitun aikataulun mukaisesti. Emmi-Pet päivät ovat olleet todella suosittuja.

Olisimme kiinnostuneita järjestämään oman Emmi-Pet päivän myös teidänkin liikkeessänne (myös koirahoitolat, uimalat yms.). Päivän aikana teillä olisi mahdollisuus tutustua tuotteisiin sekä niiden käytön helppouteen. Päivän aikana myymme joko omia tuotteitamme, tai halutessasi voit tilata omat Emmi-Pet tuotteet myymäläsi tuotevalikoimaan. Emmi-Pet päivän järjestäminen ei sido sinua mihinkään.

Emmi-Pet päivän voi järjestää myös esim. taloyhtiön kerhotiloissa tai miksi ei teidän omassa asunnossa.

 

 

 

 

laura@tarando.fi

puh. 044 980 3731 / Laura